Szállítási és fizetési feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉLEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A FOXPOST FUTÁRSZOLGÁLATÁVAL 1490 Ft

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod Foxpost házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futár, rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Nem kell egész nap készenlétben lenned, 2 órás időintervallumban kézbesítik a házhoz rendelt csomagokat. A küldemény érkezéséről SMS-ben és emailben értesítést kapsz, amely tartalmazza a futár telefonszámát és az utánvétel összegét is.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Utánvét esetén fizethetsz kártyával vagy készpénzzel is.

A csomagodat nyomon követheted a Foxpost  csomagkövető oldalán, ahol csak be kell írni az emailben kapott csomagszámot.

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a Foxpost ügyfélszolgálati telefonszámát, (06-1-999-0-369) ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

 

SZÁLLÍTÁS FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA: 890 Ft

Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő Foxpost csomagautomatába kérni a csomagod, így a csomagot bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod.

A csomagautomaták többségét 0-24 órában használhatod.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, kérünk figyelj arra, hogy a Foxpost automaták csak bankkártyás fizetést fogadnak el!

A csomagot 3 naptári napig őrzik az automatákban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található. A futár ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvedd a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítják az átvételi időt.

FIZETÉSI FELTÉLEK

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja 290 Ft.

FIZETÉS PAYLIKE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: www.paylike.hu