Szállítási és fizetési feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉLEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A FOXPOST FUTÁRSZOLGÁLATÁVAL 1490 Ft

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod Foxpost házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futár, rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Nem kell egész nap készenlétben lenned, 2 órás időintervallumban kézbesítik a házhoz rendelt csomagokat. A küldemény érkezéséről SMS-ben és emailben értesítést kapsz, amely tartalmazza a futár telefonszámát és az utánvétel összegét is.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Utánvét esetén fizethetsz kártyával vagy készpénzzel is.

A csomagodat nyomon követheted a Foxpost  csomagkövető oldalán, ahol csak be kell írni az emailben kapott csomagszámot.

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a Foxpost ügyfélszolgálati telefonszámát, (06-1-999-0-369) ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

 

SZÁLLÍTÁS FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA: 890 Ft

Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő Foxpost csomagautomatába kérni a csomagod, így a csomagot bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod.

A csomagautomaták többségét 0-24 órában használhatod.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, kérünk figyelj arra, hogy a Foxpost automaták csak bankkártyás fizetést fogadnak el!

A csomagot 3 naptári napig őrzik az automatákban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található. A futár ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvedd a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítják az átvételi időt.HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ MPL FUTÁRSZOLGÁLATÁVAL 1990 Ft

Ebben az esetben a csomagot arra a szállítási címre kézbesítjük, amit megadsz a rendelési folyamatban. A csomagot kérheted akár otthonra, akár a munkahelyedre, ahová kényelmesebb. A kiszállítás az adott napon 8 és 17 óra között töténik. Ha a kézbesítés napján mégsem találnak a megadott címen, akkor másnap automatikusan újra megpróbálják a kézbesítést, ha pedig akkor sem sikerül, akkor utána még 10 napig elmehetsz a csomagért a legközelebbi központi postára (emailben értesítenek, hogy pontosan hol tették letétbe). Ha a munkahelyedre kéred a csomagot, akkor rajtad kívül az a személy is átveheti a küldeményedet, aki a cégnél a postai levelek/csomagok átvételére jogosult. Utánvét esetén készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni.

SZÁLLÍTÁS POSTAPONTRA, POSTAPONT CSOMAGAUTOMATÁBA VAGY POSTÁRA KÉZBESÍTVE: 990 Ft

A Magyar Posta posta ponti hálózata a legkiterjedtebb, összesen több, mint 2700 átvételi pontból választhatsz országszerte. Az átvételi pontoknál három féle lehetőséged van:

    • Postán maradó: az ország több, mint 2500 postájából választhatod ki a hozzád közelit vagy a Neked útba esőt. 10 munkanapon belül bármikor érte mehetsz. A posta emailben fog értesítei arról, hogy a csomagod megérkezett és átveheted.
    • Mol benzinkutak: mivel a legtöbb kút non-stop nyitva tart, nem kell senkihez alkalmazkodnod. Arról, hogy mikor érkezik az átvevőpontra a csomag, emailben értesít a posta, és további 10 napig elviheted. Bankkártyával is fizethetsz.
    • Csomagautomata: a legmodernebb lehetőség a csomagautomata. Ide 0-24 órában bármikor eljöhetsz, és sorban állás nélkül veheted át a rendelésed. A csomagod érkezéséről SMS-ben kapsz értesítést, ezt követően 2 napig bármikor átveheted. Ehhez az üzenetben kapott azonosítóra és a telefonszámodra lesz szükség. A két nap eltelte után a postán tudod átvenni a rendelt termékeket. Utánvét esetén csak bankkártáyval tudsz fizetni.

Fontos, hogy az átvételhez mindenképp vidd magaddal személyi igazolványodat vagy más személyazonosító okiratodat!

FIZETÉSI FELTÉLEK

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja 290 Ft.

FIZETÉS BARION SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa bankkártyádat
Amex bankkártyádat

Barion Wallet, Google Pay vagy Apple Pay digitális tárcádat.

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: https://www.barion.com/hu/