Szállítási és fizetési feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉLEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ MPL FUTÁRSZOLGÁLATÁVAL 1390 Ft

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod MPL házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futár, rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

A küldemény érkezéséről SMS-ben és emailben értesítést kapsz, amely tartalmazza a futár telefonszámát és az utánvétel összegét is.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Utánvét esetén fizethetsz kártyával vagy készpénzzel is.

A csomagodat nyomon követheted az MPL csomagkövető oldalán, ahol csak be kell írni az emailben kapott csomagszámot.

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@vidrabag.hu email címen.

Amennyiben a kiszállítás időpontjában nem tartózkodsz a címen, az MPL a kézbesítést még egy alkalommal megkísérli. Amennyiben másodszor sem sikerülne átvenni a csomagot, az MPL a helyileg illetékes postán letétbe helyezi a csomagot, melyet utána még 10 napig felvehetsz.

 

SZÁLLÍTÁS POSTA PONTRA: 1190 Ft

Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő Posta Pontra kérni a csomagod, így nem kell a futárhoz igazodnod és a saját időbeosztásod szerint tudod átvenni a csomagot.

Rengeteg Posta Pont érhető el országszerte: választhatsz szállítást postafiókba, MOL töltőállomásra, Posta Pont Csomagautomatába, stb. A fizetés résznél rá tudsz keresni, hogy hol található ilyen Posta Pont a tartózkodási helyedhez legközelebb.

A Posta Pont automaták többségét a nap 0-24 órájában elérhetők.

A csomag érkezéséről SMS-ben és emailben kapsz értesítést, ezt követően a küldeményt 2 munkanapig tárolják az automatában. A csomagot egyszerűen, az SMS-ben/e-mailben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, amelyről újabb értesítést kapsz.

FIZETÉSI FELTÉLEK

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja 290 Ft.

FIZETÉS PAYLIKE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: www.paylike.hu